Пребиха човек в „Кървавия бар“ на Ники Турчето във Враца, полицията си трае

Пребиха човек в „Кървавия бар“ на Ники Турчето във Враца, полицията си трае Млад мъж е бил пребит в петък срещу събота в нощен бар „Бирхале“ във Враца, научи информационна агенция BulNews.bg. Заведението е собственост на скандалния бизнесмен  Николай Петров, известен като Ники Турчето. В него почти всяка седмица има тежки криминални инциденти, един от които завърши със смърт, заради което хората го наричат "Кървавия бар".
Пострадалият е 23-годишен врачанин, който е студент в София. Той отишъл с приятели да се повеселят в бара, който е част от хотел „Хемус“. Около 5 сутринта трите мутри, които работят като охранители, извели пред входа на заведението младежа и го пребили като куче. След побоя той е със счупен нос. Младежът бил закаран в болница, където лекарите констатирали средна телесна повреда. Мутрите обаче на се арестувани.
На същото място преди 4 години други трима охранители пребиха до смърт 16-годишния Николай Димитров. И тогава, и сега, полицията не счете за нужно да приложи закона и не задържа биячите. Причината за това бездействие е в близките приятелски отношения между собственика на заведението Ники Турчето и временния шеф на районното Георги Митов. В други случаи дори за лека телесна повреда Митов действа безкомпромисно и арестува виновника, но когато става дума за "Кървавия бар", неговият професионализъм изветрява като евтина лимонада на селски събор.
Необходимо е час по-скоро новият зам.-директор на полицията във Враца Николай Георгиев, който пристигна от София, да поеме в свои ръце контрола над скандалното заведение. Бърза проверка лесно би установила дали мутрите са лицензирани охранители. Ако резултатите са отрицателни, заведението незабавно да бъде затворено, докато там не бъдат назначени истински охранители, които не ходят на работа, за да бият клиентите.
Необходимо е и час по-скоро да бъде назначен титулярен директор на областната дирекция на полицията, който да уволни от шефското място в районното Георги Митов. Този служител е опасен за хората със своето бездействие спрямо мутрите на Ники Турчето и нищо чудно скоро отново да се стигне до убит клиент на "Кървавия бар". Кой тогава ще поеме отговорност?!
23.10.2017, 09:33 часа
24666 11
Коментари

Вестител

23.10.2017, 19:45 часа
Бузов, този докага ще се прави на феодал? Приключвай го. Вземи му хотела, да си ходи у влашко, селянин.

путио маринкин

23.10.2017, 18:24 часа
ей идиоти врамански майка ви дееба в устата!ще ви заколем на плаца олигофрени тумбаци врачански!живи ще ви возим у ковчег!ще ви взривим с тротил да ви гърмат топките като пиратки хаха!рак да ви попари по дробовете пичи грип да ви умори!

ioojteri

23.10.2017, 18:16 часа
пак не проверена информация.. Изобщо не е извеждан навън никои,.. хванат беше, защото носеше пистолет и на входа долу пред тоалетните чакаха полиция да дойде.. нито е прибиван като куче нито е извеждан навън

Прокурор Колев

23.10.2017, 16:55 часа
Младежът е отправил закани за убийство срещу охраната,те се изплашили и в уплахата го набили!Младежът ще го подведа по чл.144 т.3 от НК,а с Ники турчето ще оправим едни 3 бона,да си цъкам на машинките в кутишката!Формалностите ще възложа на п.Николов

A.M

23.10.2017, 13:18 часа
Цяла вечер момчетата (гостите) се забавляваха и на никому нищо не са направили (цяла вечер бяха пред погледа ми ) ....докато други не бяха позитивно настроени защо не се случи това с тях ?

kokomoko

23.10.2017, 13:03 часа
Martyyy , malkiq shtte ti cepne dupata da znaish

........

23.10.2017, 12:47 часа
e kak na4alnika za raionoto zima zaplata i ot tur4eto

Резерват Северозапад

23.10.2017, 11:38 часа
Затворете тази пропаднала дупка, преди да още някое дете да загуби живота си! Мутрите трябва да са в затвора господа полицай!Вместо да ревете за заплати си свършете работата! Читавите хора напускат Враца - остават само мутри и наркомани.

фен

23.10.2017, 10:11 часа
Никито е здрав като великата китайска стена! Него някакъв си началник софиянец не може да го бутне. Кеша отзад подпира

Така си мисля

23.10.2017, 10:11 часа
Не съм фен на Турчето, нито адвокат, НО да седиш цяла нощ и никой да не те закача, а в 5 сутринта, когато барът затваря охраната да измъкне само теб, а не цялата компания и да те понабие, не че е хуманно, явно има и други причини.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha