Правила за качествена ракия

Правила за качествена ракия Масова практика е от джибрите да се изварява ракия. За да има тя приемливо качество, трябва да бъде произведена при определени правила, макар и при домашни условия.
На първо място следете качеството на джибрите.
Ако ферментацията е протичала правилно и виното е източено навреме, качеството им е добро и може да се пристъпи веднага към изваряване на ракия.
Съхранението им крие рискове - може да вкиснат, да се развият плесени и киселият вкус и неприятната миризма на мухъл да се придадат на ракията.
29.10.2017, 09:20 часа
1436 1
Коментари

Откровенна

29.10.2017, 17:23 часа
Как ми се е насъбрало от вкиснали умни висшисти, влезли с 3,24 , плесенясало ежедневие , киселяци на всяка крачка и неприятната миризма на мухъл по високите етажи , все едно , че съм българка...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha