СК "Бойни Спортове" /Монтана/ се включи в благородна инициатива

СК "Бойни Спортове" /Монтана/ се включи в благородна инициатива СК "Бойни Спортове" /Монтана/ и Общински детски съвет, с председател Мария Шуманска, съвместно стартират благотворителна кампания под наслов „За всяко дете, душа и сърце. Подари му щастие и усмивка!”. Тя е финансирана от охранителна фирма МС СОТ ООД-Монтана.
„Решихме да стартираме заедно тази благотворителност с идеята за набиране на парични средства, които ще бъдат предоставени на нуждаещи се деца в региона. Това са фланелки с логото на каузата, а цветовете са в сиво и бяло. Номера има от S до ХL, цената за един брой е 20 лв. Надяваме се повече хора да отворят сърцата си и да се включат в кауза посветена на децата ни! Да, всяко дете в тази държава е наша грижа и отговорност. Всеки човек би могъл да участва в изграждането, възпитанието и грижите за децата около нас. И това е един много добър пример, който може да даде всеки от нас, като се включи в подобна благотворителност”, заяви треньорът на СК "Бойни Спортове" /Монтана/ Николай Цоков.
„Фланелките, които направихме с много чувство ще могат да бъдат закупени в спортната зала по BJJ и ММА, която се намира на бул. „Трети март” №94. Фланелките ще бъдат изложени за продажба и на международното състезание по Бразилско Жиу- Житцу, което ще се проведе в зала „Младост” на 11 ноември. Приветстваме всеки загрижен човек за децата в нужда да вземе участие в инициативата и наистина се надяваме, че повече хора ще участват в това начинание, със сърце, и усмивка на лицето. Благодарим на всички предварително!”, каза още Николай Цоков.
03.11.2017, 12:14 часа
1783 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha