"Бдин" успя да вземе точка в Разград /снимки/

"Бдин" успя да вземе точка в Разград /снимки/ "Бдин" /Видин/ завърши наравно 2:2 като гост на дублиращия отбор на "Лудогорец" в Разград.
Срещата от 31-ия кръг на Втора професионална лига започна с натиск на домакините. Йоан Йорданов откри резултата в 18-ата минута с премерен удар от границата на наказателното поле на видинчани. Само 4 минути по-късно гостите успяха да изравнят резултата. Емануел Виейра Де Соуса проби от ляво и завърши самостоятелната си акция с гол.
Йоан Йорданов вкара второто си попадение в срещата в 40-ата минута и "Лудогорец II" отново излезе напред в резултата.
В 67-ата минута Росен Иванов получи втори жълт картон и остави домакините с човек по-малко. Малко след това, в 70-ата минута, Александър Соколов отбеляза красиво попадение за 2:2. Опитният нападател на "Бдин" спря топката на гърди и с удар от въздуха разстреля вратаря на "орлите". 
Малко преди края на срещата за два жълти картона бе изгонен и Стойчо Стойков от състава на "Бдин". Главният рефер Иво Исаев показа общо 8 жълти картона на видинчани.
В следващия кръг бдинци са домакини на "Спартак" /Плевен/. Мачът е в събота, 11 май, от 18 часа на стадион "Георги Бенковски".
05.05.2024, 09:44 часа
303 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha