Врачански успех! Бившата жена на Ники Турчето откри магазин в Дубай /снимки/

Врачански успех! Бившата жена на Ники Турчето откри магазин в Дубай /снимки/ Врачанката Евгения Борисова, която е бивша супруга на скандалния бизнесмен Николай Петров, известен като Ники Турчето, откри собствен магазин в Дубай.
В момента тя е сред най-успешните български дизайнери, като всеки, познаващ работата й би се съгласил, че за нея граници няма. Брандът й Star Dust Luxury Fashion, от години насам е на върха не само на родния пазар, но и получава световно признание. Творенията й са различни и елегантни, много точно презентиращи личността на самата Борисова. Талантливата дизайнерка вече е сключила 2-годишен договор с Обединените арабски емирства, което я превръща в първата българка стъпила на моден пазар от подобна висота. На 11.01.2018 година предстои откриването на първия магазин на Star Dust Luxury Fashion, който ще бъде ситуиран в "Етихад Тауър" - в центъра на Абу Даби. Вече е изготвена и 3D визуализацията му.
"Повече от половин година сме в процес на преговори за подписване на договор за изключителни ексклузивни права в ОАЕ. Нашият бранд ще бъде представен вече на пазара в ОАЕ. Сега ни предстоят поредица от ангажименти. Ситуирани сме между "Версаче" и "Ролекс" - едни от най-високия клас магазини", разказа пред БЛИЦ щастливата дизайнерка.
"Преди официалното откриване сме поканени на мероприятие, организирано от съпругата на шейха, на което ще присъстват само жени - съпруги на представители на политическия елит. Тогава ще изнесем ревю, представяйки 10 модела - като акцентът е върху различните и изискани дрехи. Събитието ще продължи три дни - на 23, 24, 25 ноември", допълва още Евгения Борисова. Тя не скрива радостта си от факта, че чрез нея и усиления й труд страната ни получава такова огромно признание. Не е тайна, че страните от ОАЕ са с едни от най-високите критерии в областта на модната индустрия. 
 
08.11.2017, 13:31 часа
24329 5
Коментари

Re: ЗИМ

14.11.2017, 18:16 часа
Не знам за ролексите, но аз си купих един Тисо и работи 2 години преди да се счупи, боклук!(

Хъ

14.11.2017, 18:14 часа
Те не са разположени, те не се намират, те са 'ситуирани'! :)

Усмивката

08.11.2017, 18:07 часа
Женито е разцъфнала, дано е щастлива. С Тутчето не беше. Успех миличка, липсваш...

ЗИМ

08.11.2017, 16:47 часа
Браво!Па да беше открила и един магазин тук на пробива,ролексите се търсят много!

aha, dobre

08.11.2017, 14:02 часа
aide
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha