Заловиха педофил, манипулирал умело деца да изпълняват извратените му желания

Заловиха педофил, манипулирал умело деца да изпълняват извратените му желания В хода на предприети от служители на сектор „Киберпрестъпност“ в ГДБОП професионални действия е задържан столичанинът Б.И. /36 г./.
Установено е, че мъжът е използвал целенасочено ресурсите на социалната мрежа „Фейсбук“ за осъществяване на контакти с малолетни момичета, които да склонява и изнудва към участия в порнографски представления, както и за обмен на материали с порнографско съдържание.
По първоначални данни той се е представял с фалшива самоличност на 15-годишно момиче. Така за около три месеца мъжът е добавил в профила си над 1 500 момичета на възраст от 12 до 15 години.
Използвайки възрастта на децата и тяхната наивност и доверчивост, Б.И. умело манипулирал своите жертви да изпълняват извратените му желания.
Осъщественият арест е поредна успешна реализация на служителите от сектор „Киберпрестъпност“ в противодействието им срещу онлайн сексуалната експлоатация на деца. През изминалите две седмици ГДБОП и колегите им в регионалните структури проведоха още три операции на територията на страната, при които бяха установени и задържани лица за разпространение на материали, съдържащи сексуално насилие и сексуални извращения с деца на възраст между 1 и 9 години.
14.11.2017, 16:25 часа
801 1
loading...
Коментари

Бай Ставри

14.11.2017, 22:46 часа
......столичанинът Б.И. /36 г./.Мммммдаааа, ако калпавата прокуратура и продажният съд все пак успеят да го вкарат на топло, от него ще стане мнооого хубава булка в затвора.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha