Вижте защо пиано бар „Изток“ вече 10 години е №1 в София

Вижте защо пиано бар „Изток“ вече 10 години е №1 в София Столичната карта на нощните заведения от ден на ден става все по-пъстра и изправя безбройните меломани пред вечната дилема – къде да излязат тази вечер. И въпреки непрестанно изникващите нови барове, дискотеки и всевъзможни „hot spot“ дестинации, има едно място, към което жадните за среднощни забавления хора винаги се връщат – пиано бар „Изток.  
„Изток“ е първият пиано бар в София. Заведението може да се похвали с дългогодишна история зад гърба си. Повече от десетилетие хиляди ценители на добрата музика са създавали спомени в уютната атмосфера на бара. Потънали в меките сепарета, леко поклащащи се до сухите барове или небрежно подпрени на белия роял – всяко кътче от уникалния интериор е приютило весела компания приятели, романтична двойка или разпускащи колеги.
Иначе тихата уличка „Тарас Шевченко" в столицата всяка вечер от вторник до събота събира купонджии, които искат да чуят любимите си хитове, изпълнени на живо от някои от най-добрите музиканти в бранша. Златните песни на българската естрада, вечните рок парчета, както и тези от топ позициите в актуалните чартове – всичко това е комбинирано по неповторим начин за доброто настроение на посетителите на заведението. Купонът никога не спира, а клиентите пеят с цяло гърло, опиянени от магията на музиката.
Естествено не само мелодиите опияняват нестихващия поток от доволни клиенти на пиано бар „Изток“. Заведението разполага с богата селекция напитки от най-добро качество. Чашите на посетителите са винаги пълни, като по този начин градусът на настроението никога не пада. За истинските ценители се предлагат и първокласни пури, които допълват идилията.
Но не само уютната обстановка, добрата музика и качествените напитки превръщат пиано бар „Изток“ в любимо място за нощните птици в столицата. Това, което кара посетителите да се тълпят пред входа вече години наред, е първокласното обслужване от персонала на заведението. Тук клиентът винаги е на почит, задължително се поздравява от любезните домакини, неговите музикални желания се изпълняват незабавно, а питието му е поднесено с усмивка.
В пиано бар „Изток“ хората винаги се връщат, превръщат го в свой втори дом, в място за бягство от сивото ежедневие и делничните проблеми. Станете и вие част от семейството! Независимо дали става въпрос да се повеселите с приятели или с половинката, да отбележите празничен повод, да организирате частно фирмен купон – любезните домакини ви очакват. А за най-малките меломани могат да бъдат организирани тематични детски партита с вкусни лакомства. Хубавите моменти са на едно телефонно обаждане разстояние. Можете да направите резервация още сега на номер 0896747639.
15.11.2017, 08:30 часа
3733 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha