Извънредно! Тежка катастрофа край Враца, има пострадало дете /снимки/

Извънредно! Тежка катастрофа край Враца, има пострадало дете /снимки/ Тежка катастрофа е станала тази вечер край врачанското село Баница, видя само репортер на информационна агенция BulNews.bg. Лек автомобил „Мазда 323“ с плевенска регистрация се е хвърлил вдясно по пътя към близкото Мало Пещене.
Колата е била шофирана от 20-годишен младеж, който е пътувал с 13-годишно дете. Пристигналата линейка е качила с носилка пострадалото момиче и го е транспортирала към болницата във Враца. По неофициална информация шофьорът е арестуван, тъй като направил опит да избяга, но започнал да се оплаква от здравословното си състояние и затова бил закаран от патрулка към спешния център. Първоначалните данни са, че момичето е със счупен нос, а младежа е с контузия на гръдния кош.
Прави впечатление, че на мястото на катастрофата гъмжи от необичайно много полиция и служебни автомобили. Пристигнала е дори и патрулка на жандармерията, което подсказва, че случилото се не е обикновен инцидент. Всички служители на МВР се държат като ударени с мокър парцал и твърдят, че си нямат и представа какво се е случило и защо са там. Във въздуха обаче се усеща стремежът на присъстващите полицаи да прикрият инцидента.
14.11.2017, 21:41 часа
11496 1
loading...
Коментари

boko

15.11.2017, 09:44 часа
това е булката бе
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha