Трагедия! Кола помете човек, откриха трупа му до гробище

Трагедия! Кола помете човек, откриха трупа му до гробище Човек е загинал при трагичен инцидент във Видин през уикенда, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.
Към 20 часа на 18 ноември на тел. 112 бил получен сигнал за паднал мъж на ул. ”Цар Иван Асен ІІ” в крайдунавския град, в района на стария гробищен парк. Пристигналите на мястото полицейски служители установили самоличността му – 68-годишен от село Новоселци, а медици от екип на Центъра за спешна медицинска помощ констатирали смъртта му.
При извършения оглед на местопроизшествието разследващи установили, че мъжът е загинал след пътно-транспортно произшествие. 54-годишен жител на Кула с инициали Ц.Т. шофирал лек автомобил „Опел” в посока родния си град. На около 200 метра преди ул. ”Незабравка” той помел натоварен с чували велосипед, придвижван от 68-годишния пешеходец. Ударът бил толкова силен, че колелото отхвръкнало на около 10 метра от мястото. Натоварените на него чували с отпадъци били разпилени по пътното платно.
Шофьорът на колата е тестван за наличие на алкохол с дрегер, пробата била отрицателна. Той е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Трупът е приведен за аутопсия във видинската болница. Екип на местната пожарна разчистил и измил пътното платно, за да не се стигне до нов инцидент. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.
20.11.2017, 10:39 часа
6590 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha