Окончателно: Съдът оправда Поничките

Окончателно: Съдът оправда Поничките Врачанският окръжен съд оправда братя Иван и Десислав Дамянови, познати в прякора Поничките, по обвинение в побой по хулигански подбуди и увреда на возилото на 18-годишния Тодор Йорданов. Момчето загина след сбиване с двамата мъже през януари 2016 година. Първоначално братята бяха обвинени за смъртта на тийнейджъра, но след това стана ясно, че той е страдал от сърдечно заболяване. След това държавното обвинение промени обвиненията срещу тях, но съдът отново ги призна за невинни. 
Решението на окръжните магистрати от Враца е от 16 януари т.г. То е взето от съдебен състав, председателстван от Иван Маринов. Докладчик по процеса беше говорителят на институцията Снежана Наумова. Решението на окръжния съд потвърждава оправдателната присъда, издадена по обвинението от районния съд във Враца. То е окончателно и не подлежи на обжалване.
18.01.2018, 14:58 часа
3599 3
Коментари

петко

18.01.2018, 20:13 часа
не са виновни хората кво го защитавате тоя келеш каде се прай на мъж

До Читател

18.01.2018, 20:06 часа
Такива, които си мислят, че може безнаказано да убиват и нараняват не стигат далеч, бъди сигурен. Случаят беше ясен от началото, убийство никога не е имало. Съжалявам за младия отишъл си живот, но това не променя факта, че братята са невинни!

Читател

18.01.2018, 17:46 часа
Прекрасно ! Да живее България ! Убивайте , наранявайте и не се притеснявайте - никой нищо няма да ви направи !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha