Срамота! Гошо Синдика продължава да мами читателите на „Конкурент“, днес пак опита /снимки/

Срамота! Гошо Синдика продължава да мами читателите на „Конкурент“, днес пак опита /снимки/ Продължава порочната практика, наложена от главния редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров, популярен в гилдията като Гошо Синдика, установи мониторингът на информационна агенция BulNews.bg. Вече няколко пъти писахме за неговия навик да връща часовника на публикуваните новини в електронното издание на медията и така да мами работодателя си.
Поредният пример е от днес. Около обед на светофара на Криводолско шосе стана катастрофа. По навик репортер на BulNews.bg пристига първи и новината за инцидента е качена в сайта в 12.20 ч. Единствено ние публикуваме ексклузивни кадри с линейката, която закара в болница един от пострадалите и съобщаваме подробности за случая.
По разбираеми причини Гошо Синдика научава по-късно за катастрофата и я публикува в 12.28 ч., но това не му пречи да върне часовника на новината си в 12.15 ч. и гордо за напише „видя отново първи „Конкурент“. Това е гнусна лъжа, тъй като системата за мониторинг е регистрирала, че в 12.22 ч. подобен материал липсва в сайта на изданието. Цялата измама се прави, за да бъдат заблудени читателите, че джуджето на врачанската журналистика е успяло да изпревари информационния лидер на Северозапада. Гошо Синдика така и не може да се усети, че ако е бил първи, би трябвало да има снимки с линейката, а такива има само в BulNews.bg, което само по себе си е достатъчно доказателство кой си върши професионално работата. Да не говорим, че в неговия сайт първоначално бе пусната фалшивата новина, че няма пострадали и едва след като видя снимките в BulNews.bg, текстът беше променен.
Поредният случай за опит за измама само доказва, че маломерният екип на „Конкурент“ трябва да се съсредоточи в отразяването на тържества в детски градини, публикуването на готови текстове от общината и различните сълзливи социални инициативи, като например „Купи си „Конкурент“, спаси некадърника от Ружинци“.
Сериозната журналистика нека да остане за майсторите от информационна агенция BulNews.bg…
19.01.2018, 14:11 часа
4899 2
Коментари

Работник от екарисажа

19.01.2018, 15:52 часа
Докарайте този труп при мен и да изчистим завинаги обществото от него

Редовен читател

19.01.2018, 14:55 часа
Всичките медии на Пеевски са ментеливи, не е само този
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha