Бисерка Димитрова е новият директор на НУ „Васил Левски“ в Козлодуй

Бисерка Димитрова е новият директор на НУ „Васил Левски“ в Козлодуй Новата директорка на начално училище „Васил Левски“ в Козлодуй е Бисерка Димитрова, научи информационна агенця BulNews.bg.
Тя е завършила „Предучилищна и начална училищна педагогика“ във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. Магистърската си степен е завършила със специалност „Бизнес администрация“. Работила е 15 години като детски учител в целодневна детска градина „Слънчице“, след това 2 години е преподавала в СУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Козлодуй.
Още в първата година след завършване на образованието си тя е работила в НУ „Васил Левски“ и се надява именно в това училище да завърши кариерата си. 
„Моите планове са да нарасне броят на децата и този шаблон ромското училище да бъде сменен. Съвсем да са промененят възгледите за нашето училище. То вече е външно санирано, вътре също ще се извършва ремонт. Това е едно прекрасно училище с традиции, но най-вече ми се иска броят на децата да нарасне и да не звучи навсякъде като ромското училище“, заяви Бисерка Димитрова.
27.01.2018, 13:16 часа
3724 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha