Отложиха 2 мача на старта на пролетния полусезон в "А" ОФГ Враца

Отложиха 2 мача на старта на пролетния полусезон в "А" ОФГ Враца В събота, 10 март, ще бъде подновено първенство по футбол във Врачанската „А” областна група. Заради неблагоприятните зимни условия Спортно-техническата комисия към Областният съвет на БФС реши да отложи два мача на старта на пролетния полусезон, съобщи председателят на футболната централа в региона Милен Бельов.
По молба на домакините двубоите "Манастирище" - ОФК "Локомотив" /Мездра/ и "Ботев" /Бърдарски геран/ - "Огоста" /Хайредин/ няма да се играят, тъй като терените в Манастирище и Бърдарски геран не позволяват нормалното провеждане на срещите. Предстои ОС на БФС - Враца да определи допълнителни дати за двата отложени мача.
Останалите четири срещи от XIV кръг ще се играят по програма. В събота от 15:30 часа "Околчица" /Моравица/ приема в Мездра "Ботев" /Криводол/, а "Скала 2015" /Оселна8 домакинства в Зверино на "Септември 98" /Гложене/. По същото време играят "Монолит" /Манастирище/ - "Балкански" /Михайлово/ и "Миньор" /Згориград/ -"Ботев" /Рогозен/. "Искър 1923" /Роман/ в този кръг почива.
Поради отлагането на мача с "Манастирище", ОФК "Локомотив" /Мездра/ ще играе контрола с новака в "Б” ОФГ Враца "Ботевъ" /Брусен/. Проверката е в неделя, 11 март, от 11:00 часа на изкуствения терен на градския стадион.
08.03.2018, 11:35 часа
1076 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha