Внимание! Съмнителен профил в социалната мрежа поръча компромати /снимки/

Внимание! Съмнителен профил в социалната мрежа поръча компромати /снимки/ Съмнителен профил в социалната мрежа поръча компромати срещу свои врагове, установи проверка на агенция BulNews.bg. През последните 10 дни в медията ни пристигнаха десетки сигнали срещу хора, които уж нарушават закона.
Един от най-фрапиращите е за Недко Т. от близкото до Враца село Косталево, който би трябвало да има частен незаконен сервиз в двора си. „Петя Пламен Петкови“ упорито оказваха натиск над репортерите да бъде пусната публикация срещу него. Проверка на място обаче показа, че в гаража няма никой, а пред дома на нарочения няма изобилие от автомобили, които трябваше да пречат на движението по улицата.
При молба от наша страна поръчителите на компромата да се индентифицират, те опитаха да се скрият и прекъснаха всякаква комуникация с екипа, като блокираха достъпа до профила си. По тази причина ние не знаем дали това са действителни хора или става въпрос за кражба на самоличност.
Предупреждаваме колегите от останалите медии да бъдат внимателни при комуникацията с хората, които са представят като „Петя Пламен Петкови“.
26.04.2018, 09:28 часа
6508 2
Коментари

пецо с БМВто

26.04.2018, 15:28 часа
На снимката тоя Пламен изглежда малко олигофренично,а Петя става за рендосване.

Цене Уестия

26.04.2018, 15:03 часа
Кви са тия бе тоя май го е лизало телето по грозната му глава и съга е плешив но жената става ще и обърнем джуките със моя парафинов уй
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha