Известен фитнес инструктор от Мездра залови измамник, представял се за него в нета /видео/

Известен фитнес инструктор от Мездра залови измамник, представял се за него в нета /видео/ Известен фитнес инструктор от Мездра залови измамник, който се представял за него в социалните мрежи, научи агенция BulNews.
Потърпевшият Мартин Михайлов има спортен клуб в Мездра и е известен в целия Северозапад със заниманието си. Преди известно време фитнес инструкторът изненадващо разбрал от близки и познати, че са получили от него лични съобщения в социалната мрежа, в които пишело неприлични неща. 
Мускулестият мъжага останал потресен от чутото и веднага започнал да разследва какво всъщност става с профила му и кой може да го е хакнал. Оказало се обаче, че всъщност не акаунтът му е разбит, а е направен нов с неговото име. 
След още известно време станало ясно, че слаботелесен младеж е свалил няколко от снимките от профила на Марто и направил фалшив профил. От него той разпращал неприлични покани за интимни ласки на жени. 
Не след дълго фитнес инструкторът заловил измамника го накарал да си признае какво е сторил. Той заснел откровенията на мошеника на видео, в което се извинява на всички, които е засегнал от името на Марто. 
Вижте клипчето, което доказва подлата схема срещу фитнес инструктора:
 

 
12.09.2019, 11:20 часа
12195 2
Коментари

прокурор

12.09.2019, 15:51 часа
като гледам май трябва някой да го пита тоя с мускулите по какъв начин е постигнал самопризнанията

Съучастник

12.09.2019, 11:39 часа
То па фитнес инструктора нали е света вода ненапита.. С още няколко селтака окрадоха сума ти железор и цветни метали от Химко. Е верно че и полежаха у панделата , но това не ги прави ангелчета.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha