Продължават срещите на Янко Янколов в общините от Врачанска област

Продължават срещите на Янко Янколов в  общините от Врачанска област Директорът на ОД МВР Враца, старши комисар Янко Янколов продължава да се среща с кметове на общини и ръководители на правораздавателни институции във Врачанска област.
Днес, 30 април 2018г., старши комисар Янко Янколов проведе срещи  в градовете Козлодуй и Оряхово. Кметът на Козлодуй Маринела Николова и кметът на Оряхово Росен Добрев, изразиха желание за повече полицейско присъствие в малките населени места. Директорът на ОД МВР Враца запозна ръководителите на двете общини със щата на дирекцията, като се ангажира за създаването на такава организация в наличния състав, която да позволи максимално покриване  нуждите на малките населени места с полицейско присъствие, както и бърза реакция при конкретно подадени сигнали .
С административните ръководители на прокуратурата в Козлодуй и Оряхово - Димитър Николов и Гергана Кюркчийска, бяха обсъдени добрите практики в досегашната съвместна работа. Изразена беше надежда и увереност, че ще продължи  доброто взаимодействие между МВР и Прокуратурата.
30.04.2018, 19:20 часа
1778 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha