Срамота, колеги! Врачански сайт пусна фалшива новина за Бойко Борисов /доказателства/

Срамота, колеги! Врачански сайт пусна фалшива новина за Бойко Борисов /доказателства/ Сайтът на врачанския вестник „Конкурент“ пусна вчера фалшива новина за премиера Бойко Борисов, установи мониторинга на агенция BulNews.bg. Още в ранни зори медията с противоречива репутация започна да твърди, че в петък министър-председателят ще посети Видин. Поводът бил откриването на новата сграда на Административния съд. Това, разбира се, беше лъжа.
Вчера повечето медии в Северозападна България коректно съобщиха за предстоящото тържество и че на него са поканени гости от София, сред които и Бойко Борисов. Никой от колегите не си позволи да тиражира, че той е приел поканата и ще пристигне във Видин, с изключение на все още главният редактор на „Конкурент“ Георги Александров. Новината бе толкова сензационна, че бе най-четената в електронното издание на вестника.
В стремежа си да трупа трафик на сайта и да защити разпадащата се медия, все по-често Гошо Синдика започна да публикува фалшиви новини. Поместената лъжа за пътуването на премиера до Видин обаче е връх в неговата кариера. Не е ясно как ще погледне на това злепоставяне на Бойко Борисов собственикът на „Конкурент“ Делян Пеевски, който едва ли ще толерира подобна менте журналистика в своята медия.
Иначе на самото тържество вчера пристигнаха гости от София, но без премиера Бойко Борисов.
12.05.2018, 12:55 часа
5054 2
Коментари

Хи-хи-хи

12.05.2018, 23:05 часа
Гочето нема си оди, оти Дебелян има по-големи проблеми от Конкурент-а и Синдика ;-)

Запознат

12.05.2018, 14:23 часа
Кво му обръщате толкова внимание на тоя смръдлив сайт?! Не виждате ли, че умира? Спрете да се занимавате с Гошо Синдика-той вече е дал фира.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha