Мургав Ромео влиза в затвора, взел си малолетна Жулиета

Мургав Ромео влиза в затвора, взел си малолетна Жулиета Мургав Ромео от Монтанско влиза в затвора за това, че си е взел малолетна Жулиета, научи BulNews.bg.
Делото срещу любовчията се гледа преди дни в районния съд в областния град. О.К.С. от село Лехчево се залюбил със своя съселянка, ненавършила 14-години. Левентът осъзнавал, че момичето В.Р. е малолетнo и ако консумират любовта си ще има сериозни последствия, но въпреки това се поддал на мерака си. За периода от септември 2016 до октомври 2017 г. двамата заживели заедно на съпружески начала, без да имат сключен граждански брак.
В последствие бурната любов между двамата роми стигнала до полицията. Заради О.К.С. бил изправен на подсъдимата скамейка да отговаря за делата си. Той се признал за виновен и сключил споразумение с прокуратурата. Постановеното му наказание е 4 месеца затвор.
22.05.2018, 09:00 часа
2029 1
Коментари

Петко

22.05.2018, 13:54 часа
ма не само него ми всички трябва да влязат в затвора и да гният не ми раждат на по 14 г. и да ги давате по 800лв. за детски а на нас бъларите по 64 аре стега сте ги хранили тея мръ*и я да учат работят като всички оснатанали ааа бива ли такова нещо аа
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha