МВР излезе с подробности за тежката катастрофа с моторист по пътя за Леденика

МВР излезе с подробности за тежката катастрофа с моторист по пътя за Леденика Няма опасност за живота на двамата участници във вчерашната тежка катастрофа по пътя за Леденика, за която съобщи единствено информационна агенция BulNews.bg.
Припомняме, че при катастрофата лек автомобил „Фолксваген Голф 4“ е ударил моторист, който се е връщал от мотосъбора във врачанския балкан. Инцидентът е станал малко след 19ч. в близост до известната сред врачани Трудовашка чешма. 
От полицията потвърждават информацията, като допъват, че шофьорът на "Голф"-а е 20-годишен врачанин с инициали И.К. При загуба на котрола над превозното средство той е ударил 56-годишния мотоциклетист И.Н. При произшествието няма убити, ранен е само рокерът с Чопъра, който е настанен в Многопрофилната врачанска болница "Христо Ботев" и е без опасност за живота. Пробите за употреба на алкохол на шофьорите са отрицателни. Причините за инцидента, който помрачи мотосъбора във врачанския балкан, са в процес на изясняване.
27.05.2018, 11:00 часа
7760 1
Коментари

путио маринкин

27.05.2018, 11:31 часа
абе тумбак пепелив мри да ти еба майката у путката объсана хаха!червеи да те ядат жив по ташаците ялови идиот спин да те умори рак да те попари по гърлото шебек!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha