Футболисти от "Скала 2015“ /Оселна/ са одобрени за Академия „Христо Стоичков”

Футболисти от "Скала 2015“ /Оселна/ са одобрени за Академия „Христо Стоичков” Вратарят Никълъс Петров, халфовете Стилиян Михайлов, Антонио Иванов, Явор Василев и централния защитник Михаил Тодоров на детския отбор на ФК „Скала 2015“ /Оселна/ бяха одобрени от селекционерите на Академия „Христо Стоичков“-гр. Етрополе. 
Възпитаниците на кмета на селото Росен Николов, който лично ги заведе на кастинга, демонстрираха пред специалистите от школата завидни качества. Предстоят разговори с родителите на одобрените кандидати, които трябва да вземат окончателното решение, което е свързано не само с преместване в Академията, но и с продължаване на образованието в училище в Етрополе.
Амбициите на загрижения за развитието на децата от Оселна кмет Росен Николов не спират дотук. От 10-ти до 13-ти юни ще се проведат и кастинги за набиране на нови попълнения в школата на ПФК „Лудогорец“ /Разград/. Тук отново лично Николов ще заведе още трима от своите футболисти -Силвестър Милетиев, Александър Алексиев и Томислав Колев. Те бяха предложени от скаута на ПФК „Лудогорец“- Юлиян Ангелов, който през целия сезон наблюдава тяхното израстване. Кастингите са организирани от г-н Валентин Станчев - главен селекционер на ДЮШ на ПФК „Лудогорец“ /Разград/.
07.06.2018, 16:51 часа
923 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha