11 отбора играха за купата на ДФК "Прециз" в Монтана /снимки/

11 отбора играха за купата на ДФК "Прециз" в Монтана /снимки/ "Прециз"/Монтана/ и "Ботев" /Враца/ спечелиха турнира за деца по футбол за купата на ДФК „Прециз 2018”. 11 отбора, разпределени във възрастовите групи „Футбол 5” и „Футбол 7”, спориха за медалите. Мачовете се играха на четири игрища едновременно на отлично подготвения терен на бившия завод „Прециз” в Монтана. Турнирът откри собственикът на завода и съпрезидент в ДФК "Прециз" Крум Христов. Мачовете се играха на горещо време, а финалите завършиха на дъжд. Климатичните условия не уплашиха над 100-те участника от Монтана, Берковица, Враца, и Видин и техните родители. Шест тима се съревноваваха на „Футбол 5”. Мачовете в групите се играха всеки срещу всеки. На финала "Ботев" /Враца/, водени от Ивайло Кунчев,  победиха с 4:2 избранниците на Тодор Евлогиев – Паро от "Прециз".
"Монтана" спечели с 3:1 борбата за третото място на „Футбол 5” срещу "Ком" /Берковица/. "Бдин 1923" /Видин/ се наложи с 2:0 над "Прециз 1" и двата отбора си разпределиха пето и шесто място. Организаторите раздадоха и индивуални награди.
Голмайстор стана Теодор Пламенов, за най-добър полузащитник бе определен Денис Милетиев, най-добър защитник е Димитър Данов, №1 при вратарите е Деян Ивайлов, а единственото момиче Рая Георгиева от Прециз получи призът за най-добър нападател. Купата за феърплей бе присъдена на Кристиян Николов.
На „Футбол 7” не се яви отбора на "Бдин 1923" /Видин/ и пет тима спориха в турнира. На финала двата монтански тима направиха страхотен мач под непрекъснат дъжд. В края с победа с 1:0 ликуваха домакините от "Прециз" на Деян Кирилов, които се справиха с "Монтана" на Бисер Ефремов.
ДФК "Видин" спечели с 4:1 срещу "Ком" /Берковица/ и взе бронзовите отличия на „Футбол 7”. На пето място е "Ботев" /Враца/. Борил Боянов стана голмайстор на тази възрастова група. Константин Стефанов бе избран за най-добър полузащитник, Георги Вутов взе купа за феърплей, Владимир Каменов е най-добър защитник,  Мартин Николов най-добър вратар, а Радослав Славчев-Кривия стана нападател №1.
Организаторите осигуриха купи за първите три отбора, медали за всички и купи за индивидуалните награди. Собствениците на ДФК "Прециз" – Крум Христов и Александър Александров, и председателят на ОС на БФС в Монтана Радой Христов връчиха наградите.
10.06.2018, 16:36 часа
2407 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha