Връчиха дипломите на зрелостниците от СУ "Христо Ботев" във Враца /снимки/

Връчиха дипломите на зрелостниците от СУ "Христо Ботев" във Враца /снимки/ Днес СУ „Христо Ботев“ – Враца връчи дипломите на своите зрелостници.
Деветдесет и шест  ученици са придобилите право да получат диплома за средно образование.
По предложение на класните ръководители и с решение на педагогическия съвет почeтен знак "Плакет"  получават Михаил Орлинов Митев и Александра Калинова Ангелова, която е и отличник на випуска. Освен за отличните си постижения в процеса на обучение, Михаил и Александра получават наградата и за особени заслуги към развитието и утвърждаване авторитета на училището.
Почетен знак "Значка" получава Джулия Веселинова Тодорова - за отличен успех както от гимназиалния етап на средно образование /Отличен 6.00/, така и от държавните зрелостни изпити /над 5.50/.
Почетни грамоти получават четиридесет и седем зрелостници, които се дипломират с отличен успех. Училищното ръководство с гордост съобщава, че голяма част от завършилите вече са приети в университети в България и в чужбина.
"Скъпи момичета и момчета, пожелаваме Ви да не спирате да учите и да се развивате, да предизвиквате себе си и да мечтаете! Прескочете границите и живейте живота си пълноценно! Поздравления и смело напред! Ние, Вашите учители, вярваме във Вас и винаги ще Ви подкрепяме!", казаха от школото.
22.06.2018, 14:13 часа
1815 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha