Емили Ратайковски се пусна по бански и отново спря дъха на феновете си с неустоимите си форми /снимки/

Емили Ратайковски се пусна по бански и отново спря дъха на феновете си с неустоимите си форми /снимки/ Емили Ратайкоски, която има над 16 милиона последователи в социалните мрежи, отново завъртя главите на всички след като превърна посещение на плажа на остров Миконос в Гърция в гореща фотосесия, пише "Дейли Мейл".
По време на снимките тя бе заедно със свои приятели на луксозна яхта. От фотографиите ясно се вижда как 27-годишната зашеметяваща моделка омагьосва присъстващите със своите прекрасни извивки в доста разголен бански костюм, който показва перфектно всички съблазнителни части на тялото й. Емили показа и безупречния си тен като се движеше сред слънчевите лъчи с вродена естествена лекота с лекота и заставаше многократно в секси пози, за да бъде запечатана от обектива на камерата.
Красавицата бе съчетала изумителната си фигура със спортни обувки и слънчеви очила. Лъскавите шоколадови коси на Емили се спускаха по раменете й като в една част от фотосесията моделка поставя и сламена шапка на главата си.
02.07.2018, 11:30 часа
1310 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha