Пълен списък на летните мъжки секс фантазии

Пълен списък на летните мъжки секс фантазии Може би си мислиш, че секс фантазиите не се влияят от сезона. Но грешиш! Вероятно е свързано с високите температури, ежедневното количество пролята пот и голата женска плът, която дебне отвсякъде. Каквато и да е причината, мъжете полудяват през летните месеци.

1. Секс на плажа.
Лятното време и плажът вървят ръка за ръка, което означава, че лятото и сексът на плажа също са неразделни. Неговата фантазия може да включва двамата да се въргаляте сластно под кърпата през деня. Или да си направите дълга и романтична сесия, единствено в компанията на луната и звездите. По-лесно би било да ти кажем за какво НЕ фантазира: да ви хванат, докато го правите.

2. Секс в басейна, морето или всякакво пространство с вода, по-голямо от вана.
Сексът в голямо пространство с вода, или още наречен акватичен секс, със сигурност влиза в списъка му със задължителни преживявания през лятото. Заслужава си да споменем, че количеството на водата не влияе на това колко е надъхан. Тоест, сексът в басейн за него е също толкова възбуждащ, колкото сексът в море или езеро.

3. Горещ и потен секс на открито.
Да лепнеш от пот като цяло се счита за отрицателно лятно преживяване. Но е толкова горещо, че няма как да се избегне. Ето защо той предпочита да е потен, докато прави секс, вместо да е потен, докато прави каквото и да било друго.

4. Секс на къмпинг. В общ спален чувал.
Изпечените къмпингари ще се намръщят при мисълта за двама души в един спален чувал. Но никой уважаващ себе си мъж, било то къмпингар или не, няма да пропусне възможността да прегърне голо женско тяло, прилепено плътно към неговото. Колкото по-тясно е разстоянието помежду ви, толкова по-добре.

5. Секс на лодка.
Кану, яхта, параходче. Каквото и да е. Разбира се, някои са по-удобно от други, но всички са плавателни съдове. А знаеш ли какво е най-хубавото нещо за един мъж? Не да си купи яхта, а да прави секс на нея.
11.07.2018, 13:08 часа
452 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha