Валери Симеонов: Може да има нови избори

Валери Симеонов: Може да има нови избори Вицепремиерът Валери Симеонов допусна възможността за нови избори и връщане на БСП и ДПС на власт. ”БСП и ДПС да вземат властта. Може и дотам да се стигне, въпреки че няма да е добре на държавата”, добави той.
Вицепремиерът коментира пред ON AIR сътресенията в "Обединени патриоти' и в коалицията с ГЕРБ.
Причина за това станаха промени в закона за приватизацията, подкрепени от ГЕРБ, "Атака" и ВМРО, чрез които според НФСБ се опрощават 58 млн. дългове на Кирил Домусчиев. По-рано днес лидерът на "Атака" Волен Сидеров попита през медиите Симеонов защо работи за връщане на БСП и ДПС на власт.
Симеонов коментира и думите на вицепремиера Красимир Каракачанов, според когото лидерът на НФСБ е уморен преди ваканцията и затова заплашва да развали коалицията. "Въздържам се давам оценки от оценки на коалиционните ми партньори, ако те го правят, си е за тяхна сметка. Красимир Каракачанов е доста по-малък от мен, за да ми дава оценки дали съм уморен, или не съм. Мога да го опъна министъра на отбраната на 100 метра гладко бягане, да видим кой е по-уморен... Или на популярните набирания на лост. Бих му предложил, пък после ще говорим кой е по-уморен. Ще го скъсам на гладко бягане", заяви Симеонов.
Той все пак не отговори дали НФСБ ще напусне коалицията, защото това било въпрос на колективно решение.
19.07.2018, 15:26 часа
2162 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha