Освободиха Ники Циганчето под домашен арест, Манчо и Анри остават вътре

Освободиха Ники Циганчето под домашен арест, Манчо и Анри остават вътре От вчера врачанинът Никола Георгиев-Ники Циганчето, е с променена мярка „Домашен арест“, научи агенция BulNews.bg. Излизането от следствения арест в София било издействано от столичен адвокат, когото той е наел да го защитава.
Ники Циганчето беше арестуван при голяма операция на ГДБОП в средата на април заедно с още дузина знакови фигури от местния ъндърграунд, за която съобщи първо BulNews.bg. Тогава бяха задържани братята Анри и Манчо Ковачеви, Първан Славчев-Бункера, Деян Иванов-Духаста, а Мартин Иванов-Дългия се яви сам в полицията и след няколко часа беше освободен. Обвиненията към тях са за организирана престъпна група за разпространение на наркотици и измами.
На този етап Анри и Манчо Ковачеви остават в ареста, тъй като срещу тях има десетки свидетели, косвени доказателства и доста СРС-та. Неофициално се твърди, че чуждестранни служби поддържали висок оперативен интерес към съдбата на разследването. Въпреки това се очаква през септември мерките има да бъдат смекчени и променени в „Домашен арест“.
11.08.2018, 12:42 часа
21145 2
Коментари

така де

11.08.2018, 16:01 часа
Требе да "работи" чиляка,в ареста ква файда от него!

Хан Крум

11.08.2018, 14:42 часа
Отрепки. Само заради наркотиците трябва да бъдат обесени.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha