Горското в Берковица си търси главен експерт

Горското в Берковица си търси главен експерт Регионалната дирекция по горите в Берковица обяви свободно работно място за главен експерт, научи агенция BulNews. Позицията е за дирекция „Горско стопанство“.
Длъжността на главния експерт е свързана с осъществяване на непосредствен контрол върху дейностите на територията на РДГ - Берковица относно прилагане на Закона за лова и опазване на дивеча и Закона за рибарството и аквакултурите. Той ще трябва да осигурява провеждането на държавната политика в областта на ловното стопанство и по спазване на правилата за любителски риболов.
Изискваната минимална степен на завършено образование за позицията е бакалавър с IV младши ранг и минимум две години професионален опит.
Кандидатите трябва да имат специалност от професионално направление „Горско стопанство“ с професионална квалификация „инженер по горско стопанство“, „магистър-инженер по горско стопанство“ или „магистър-инженер“ по специалностите „Горско стопанство“, „Ловно стопанство“ или „Ловно и рибно стопанство“. Мераклиите за поста трябва да познават и отлично закона за горите.
Минималният размер на основната заплата за позицията е 510 лева. 
Конкурсът ще бъде проведен на два етапа – решаване на тест и интервю. Срокът за подаване на документите е до 21 септември.

 
12.09.2018, 08:25 часа
1687 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha