Най-добрият секс за сдобряване

Най-добрият секс за сдобряване Без скандали няма как да минем, ако сме във връзка. Дали ще е за чисти битовизми, непремерена ревност или по друга причина, най-добрият изход от подобни инфарктни ситуации минава през леглото.
Сексът за сдобряване се превръща в сюжет за редица горещи филмови сцени, но някак малко ни се изплъзва в напрегнатото ежедневие. Не стига, че сме си скъсали нервите с поредната кавга, пък и после да си правим труда да доставяме удоволствие на този, който ни е ядосал...
Доста погрешна логика. Освен ако не говорим за наистина катастрофални скандали на тема изневяра или нещо още по-страшно, сексът за сдобряване си остава добрата, стара класика, към която трябва да се придържаме.
Най-малкото защото често си изпускаме нервите и думите повече от необходимото после трябва да замажем положението, за да не сe подминаваме нацупени в коридора с дни. Именно в тези моменти ни трябва само едно - колкото се може повече близост.
Затова е важен и изборът на пози, когато говорим за секс с цел потушаване на любовна буря. Позата, която от Cosmopolitan наричат The Fixer, се смята за най-подходящо начало на сдобряването.
За целта с партньора сме изправени, с лице един срещу друг. Жената трябва леко да повдигне единия си крак. Когато погледите ни се срещнат, а телата се доближат след като сме хвърляли гръмове и мълнии един срещу друг, химията със сигурност ще си изиграе ролята.
Е, тази поза може да е подходяща, но определено не е от най-удобните. Затова бързо се местим в леглото за финиширане на сдобряването. Тук отново търсим контакт очи в очи и възможно най-много близост. Затова просто преповтаряме позата The Fixer от изправено в легнало положение.
Важно правило е и да загърбим гнева и агресията веднага щом се озовем в прегръдките на партньора. Не грубият секс набързо, а бавният и страстен е най-подходящ за сдобряване
А най-хубавото е, че ако ни сме били прави в спора, вероятността партньорът ни да ни се извини по най-добрия възможен начин е голяма.
18.09.2018, 11:00 часа
737 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha