Извънредно! Джип прегази дете край Бяла Слатина, линейка лети с момиче в кома към болницата в Плевен

Извънредно! Джип прегази дете край Бяла Слатина, линейка лети с момиче в кома към болницата в Плевен Тежък пътен инцидент със сериозно пострадало дете е станал тази вечер във врачанското село Търнак, научи ексклузивно репортер на агенция BulNews.bg. 
Около 19 часа джип Nissan X-trail със софийска регистрация е блъснал дете, което е пресичало пътя в центъра на близкото до Бяла Слатина село. Шофьорът веднага подал сигнал на тел. 112 и светкавично на мястото на инцидента пристигнала линейка и патрул на полицията. Спешните медици оказали на място първа помощ на 11-годишното момиче, след което я транспортирали първо до болницата в Бяла Слатина, след което веднага тръгнали за Плевен, тъй като пострадалата Сара изпаднала в кома. Заедно с линейката пътуват и близки на детето, които се молят да оцелее.
Бързата и професионална реакция на полицията предотвратила саморазправа с около 60-годишният шофьор от София, тъй като на мястото на катастрофата се били събрали много хора от ромската махала, които искали да го линчуват.
Проверка с дрегер установила, че собственикът на джипа е шофирал след като е употребил алкохол, тъй като уредът отчел 1.40 промила в издишания въздух. Мъжът незабавно е бил задържан за 24 часа в районното управление на Бяла Слатина.
Повече информация за тежкия инцидент се очаква в утрешния бюлетин на полицията във Враца.

Снимката е илюстративна.
02.10.2018, 22:42 часа
16134 2
Коментари

милиционер

03.10.2018, 09:17 часа
А кога полицията и политиците ще спре циганите да тичат по пътните платна и да спазват законите?

хаха

03.10.2018, 06:01 часа
Трябва да се вземат някакви мерки относно възрастово ограничение при шофиране . Гледайте за два дни колко пенсионера кви катастрофи направиха . Пият , шофират , заспиват зад волана и трепят невинни хора .
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha