5 от 5 за "Бойни спортове Монтана" от държавното първенство по ММА

5 от 5 за "Бойни спортове Монтана" от държавното първенство по ММА 2 златни, 2 сребърни и 1 бронзов медал спечелиха състезателите от "Бойни спортове Монтана" на държавното първенство по ММА, проведено в София.
Шампиони в категория до 56 кг. съответно при кадетите и юношите станаха Дейвид Велков и Николай Атанасов. В дебюта си при мъжете и в конкуренция на далеч по опитни бойци от него Даниел Евгениев извоюва сребърен медал в една от най-тежките категории до 84 кг.
„Дани е едва на 19 години, а в такава категория обикновено състезателите са доста по възрастни и рутинирани. Така че лично аз му благодаря за сериозното отношение по време на подготовката и сърцатата му игра на това състезание. Вярвам, че той скоро ще се окичи и с шампионския медал и ще заеме място в националния отбор на България”, заяви треньорът на Бойни спортове Монтана Николай Цоков-Колето.
Още една вицешампионска титла при мъжете донесе за своя клуб Денислав Станиславов (61 кг), Искрен Цветков пък се класира на трето място в кат. до 52 кг. при кадетите. „Страхотно представяне на момчетата и петимата, които се качиха на ринга стъпиха и на почетната стълбичка. Едно голямо благодаря на всички, които дойдоха да подкрепят отбора ни в залата. Благодаря и на тези, които не можаха да дойдат, но винаги са ни подкрепяли”, каза още Колето. 
12.10.2018, 15:32 часа
1965 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha