Най-интересните предстоящи битки в света на бокса

Най-интересните предстоящи битки в света на бокса Феновете на бокса определено няма да скучаят през май, защото предстоят две изключителни битки, които предстои да бъдат изиграни. При най-тежките един срещу друг ще се изправят двама действащи световни шампиони - Тайсън Фюри и Александър Юсик, докато мексиканската суперзвезда Саул “Канело” Алварес ще защитава титлата си в категория супер-средна срещу сънародника си Хайме Мунгуя.
Winbet.bg e мястото, където почитателите на боксовите зрелища ще могат да направят своите залози за двете срещи. В спортната секция на оператора могат да бъдат открити редица възможности, що се отнася до пазарите - краен победител, брой рундове, начин на постигане на победата и т.н. Но какво може да се очаква от самите мачове?

Тайсън Фюри срещу Александър Усик - двама шампиони, които все още нямат загуба
Един от най-интересните детайли относно обединяващия мач между Тайсън Фюри и Александър Усик е фактът, че и двамата световни шампиони в тежка категория все още нямат допусната загуба в своите кариери. А това неминуемо повишава тръпката от предстоящия сблъсък, който ще се проведе в Саудитска Арабия.
Юсик навлиза в срещата след впечатляващи две победи над Антъни Джошуа, последвани от безпроблемен успех с нокаут над Даниел Дюбоа. Украинският боксьор е изключителен техник, който дори мнозина определят като фаворит срещу Фюри. С актив от 21 победи от 21 изиграни срещу, Юсик е на прага на изключително постижение - да обедини всички световни титли при най-тежките.
На неговия път обаче застава Тайсън Фюри - боксьор, който никога не бива да бъде отписван от сметките. Британецът разочарова с представянето си срещу ММА боеца Франсис Нгану, въпреки постигнатата победа, която немалко хора определиха като подарена. Факт е обаче, че когато е пределно мотивиран, Тайсън Фюри е истинско страшилище на ринга. Той е осезаемо по-едър от Юсик по отношение на физически данни, но също така е и техничен, което предполага истински спектакъл между двамата шампиони.
Коефициентите на Winbet.bg дават изравнени шансове на двамата шампиони - 1.82 за Фюри срещу 1.96 за Юсик. Това не е изненадващо, имайки предвид, че и повечето анализатори очакват изравнен двубой между носителите на поясите.

Канело Алварес среща непобедения до момента Хайме Мунгуя
Най-голямата звезда на Мексико в професионалния бокс Саул “Канело” Алварес ще защитава световните си титли в категория супер-средна на 4 май в Лас Вегас. 33-годишният Алварес се изправя срещу своя сънародник Хайме Мунгуя, който впечатлява със своя актив до момента - 43 победи от 43 изиграни срещи. Сега обаче 27-годишният Мунгуя се изправя пред предизвикателство, каквото той не е имал до момента в кариерата си.
Откакто изненадващо загуби срещу руснака Димитри Бивол преди две години, Алварес се завърна на правилния път с три последователни успеха над Генадий Головкин, Джон Райдър и Джермел Чарло. 
Според коефициентите на WINBET, Канело Алварес е абсолютен фаворит за победата със ставка от 1.17 срещу 5.00 за неговия съперник. Като най-вероятен начин за постигане на успеха е съдийско решение в полза на Алварес - 1.80. Нокаут за Канело е оценяван с 3.05 в коефициентите на игралния сайт.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.
 
30.04.2024, 15:54 часа
1802 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha