Безобразие! Шофьор затапи пешеходна пътека в Монтана и отиде да си пазарува /снимки/

Безобразие! Шофьор затапи пешеходна пътека в Монтана и отиде да си пазарува /снимки/ Шофьорите във Монтана продължават да наглеят и да спират по все по-безумен начин по улиците на града, видя агенция BulNews. Възмутен гражданин засне поредното безхаберно паркиране и публикува снимка за назидание на наглеца в социалните мрежи.
На снимката се вижда как шофьор на джип е спрял точно на пешеходната пътека на бул. „Генерал Арнолди“ срещу хипермаркет Т-маркет в града. Монтанчанинът по такъв начин е паркирал колата си, че пречи не само на пешеходците, но и на другите шофьори.
„Автомобилът стоя паркиран там дълго време. Тия хора си спират, където си искат и не зачитат никакви правила. Не знам как не им писна и няма ли закони за тях. Полицаите пък всички са за очен преглед, защото явно не виждат това безобразие“,  коментира гневният монтанчанин. 
Това е не е първият, нито последният шофьор, който паркира така на тази пешеходна пътека, въпреки натовареността на трафика по улицата. Изглежда някои хора не се притесняват от наказанията и санкциите, които се предвижда законът за подобен вид нарушения, допълват възмутени жители на Монтана.  
19.10.2018, 08:23 часа
5396 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha