Полицията откри голямо количество тютюн във Врачанско

Полицията откри голямо количество тютюн във Врачанско Полицията е иззела пликове с незаконен тютюн във Врачанско, съобщиха от областната дирекция на МВР. Вчера след извършени полицейски проверки е иззет общо над 13 кг незаконно притежаван от различни лица тютюн.
Вчера сутринта, към 9.30 часа, ченгетата претърсили кооперативния пазар в село Бутан. В хода на полицейската проверка на 66-годишния В.Д., жител на село Хърлец, е съставен акт и протокол за предупреждение, тъй като в негово притежние са намерени 10 броя пакета, съдържащи нарязан български тютюн без акцизен бандерол.
Малко по-късно около 10 часа, на входа на същото село, бил спрян за проверка автомобил „Мазда 323“. Собственикът на колата – Л.Л., който бил и зад волана по време на проверката, е на 46 г. от Хайредин. При последвалия оглед на превозното средство са открити 3 пакета със ситно нарязан тютюн без документи за платен акциз. Теглото на контрабандната стока е 1.5 кг. На нарушителя също е съставен акт, допълват от полицията.
Последният хванат контрабандист от извършените проверки в село Бутан, е жител на село Буковлък. 54-годишният А.И. е спипан при проверка на колата, в която се возел. Автомобилът е собственост на 24-годишния М.Т. от София. В притежание на нарушителя е намерен тютюн без акцизен бандерол с тегло 9,150 кг в 2 чувала. На мъжът е съставен акт. Образувана е преписка по случая.
 
21.10.2018, 12:39 часа
984 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha