Враца има нови рекордьори по нагло паркиране /снимки/

Враца има нови рекордьори по нагло паркиране /снимки/ Ядосани врачанин заляха социалните мрежи със серия от безумни паркирания пред жилищни блокове във Враца, видя репортер на агенция BulNews. Сигналите за неправилно паркирани автомобили стават все повече с всеки изминал ден, но наглите шофьори не си вземат поука и продължават с безобразното си поведение.
Снимките, които възмутени наши съграждани качват във Фейсбук са от последните 24 часа и са ясно доказателство за селския манталитет на не малка част от водачите на МПС-та. 
На едната снимка се вижда как наглите шофьори се затапват един друг и паркират по безумен начин, така че колегите им да не могат да излязат от паркинга пред блока си. На другата снимка пък собственик на „Рено“ е решил да зареже колата си по средата на паркинга. 
Постъпката и на двамата шофьори е изключително дръзка и нахална, но единият определено е надминал себе си.
Коментарите под снимките са повече от красноречиви за постъпките на наглеците. Някои от потребителите в социалните мрежи ги определят като селски и пишат „Спрял е на средата на паркинга и си мисли, че е на село на поляната! Никой не е длъжен да ходи да го издирва по входовете!“
 
09.11.2018, 08:30 часа
3188 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha