Емилия и Марио са новите „Мис и Мистър Северозападна България“ /снимки/

Емилия и Марио са новите „Мис и Мистър Северозападна България“ /снимки/ Емилия Иванова и Марио Василев са новите „Мис и Мистър Северозападна България 2018“. Конкурсът, който  се проведе в читалището в Козлодуй, бе организиран от „X Model Group” – агенцията на Северозапада и „Intersound”. За първи път в атомната столица се проведе големият финал на престижния конкурс за най-красиви млади хора в Северозапада, съобщи организаторът на проявата Ивайло Йосифов. В четиринадесетото издание на конкурса за престижните титли се бориха победителите от регионалните кастинги и конкурси във Видин, Враца, Монтана, Лом, Белоградчик, Бяла Слатина и Козлодуй.
Емилия е от Враца, завършила е СУ “Васил Кънчов” и вече е студент в Медицински университет – Враца. Тя е носителка на титлата “Мис Враца 2017” и е висока 173 см. 19 годишната „Мис Северозападна България“обожава животните и притежава две прекрасни хъскита. 
20-годишният Марио е от Бяла Слатина и е висок 183 см. От 9 години тренира волейбол. Завършил е спортното училище в Монтана и вече следва счетоводство и контрол в “Нов Български Университет” в София.
На второ място се класираха Валерия Васкевич и Кристън Петков – и двамата от Монтана, третото място заеха Катерина Ермакова от Лом и Жан Митов от Монтана.
Специалната награда на XMG - “Топ модел на Северозапада 2018” спечелиха Лорена Маркова от Враца и Николай Николов от Белоградчик.
Наградата на официалния дизайнер на конкурса - boutique „RESERVE” пък отиде при Елизабета Иванова и Детелин Емилов от Враца.
Моделите дефилираха облечени в уникална кожена колекция на бутик “Резерве”, бански костюми и елегантни тоалети и рокли. Градуса на настроението поддържаха балет „Хаос” и танцова школа „Цветков”, които допълнително нажежиха атмосферата на бляскавото събитие.
В състава на авторитетното жури което избра новите „Мис и Мистър Северозападна България“ бяха Ирина Папазова – собственик на конкурса „Мис България“, която избра за полуфиналния кастинг пет момичета от Северозапада, дизайнерът Иван Рупчин - Boutique „RESERVE”, Лора Асенова „Мис Северозападна България 2017”,  очарователната Никол Младенова - представител на „Чом стил“ – Стилиян Чомаковски, републиканският шампион по културизъм - Петьо Шишков, Александър Симов – “Мистър Северозападна България 2016” и Ивайло Йосифов – президент на „X Model Group“.

Снимки: Тодор Минчев / XMG
22.11.2018, 11:31 часа
7347 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha