Парад на красотата! Венимира и Денислав са новите „Мис и Мистър Враца“ /снимки/

Парад на красотата! Венимира и Денислав са новите „Мис и Мистър Враца“ /снимки/ Венимира Хрисимирова и Денислав Нинов са новите „Мис и Мистър Враца“, съобщи организаторът на проявата иво Йосифов.
Модното събитие се проведе в топ казиното на Враца “Royal club” в навечерието на новогодишните празници. Избора на победители в модната надпревара бе направен от жури в състав: управителя на хитовата игрална зала Надя Вардова, топ моделите Александър Александров – “Мистър Северозападна България 2020” и най-известният млад пчелар Жан Ивайлов, който е и актуалния “Мистър Северозападна България”.
30-годишната Венимира е сред най-разпознаваемите лица на “X Model Group” с множество участия в модни събития, музикални и рекламни клипове.”Мис Враца” владее 5 езика и е учила в ПТГ “Никола Йонков Вапцаров”, специалност “Експлоатация на автомобилния транспорт”. След дългогодишен престой в чужбина, вече се завърна в България, където има амбицията да развива собствен бизнес и да живее в родното си село Баница. 
Нейни подгласнички станаха Марта Лиловска и Катрин Спасова.
19-годишният Денислав Нинов е завършил професионалната гимназия по строителство и архитектура във Враца, като е представял града в много национални състезания за млади строители. ”Мистър Враца” е носител на черен колан по “Айкидо” и е част от “Айкидо” школата на баща си, треньора Красимир Нинов. Денислав е от най-новите лица на агенцията на Северозапада.
Негови подгласници станаха Цветан Тодоров и Йоан Валериев.
31.12.2023, 16:14 часа
6046 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha