Изненада! НАП продава заведенията на Валето Кожата „Буркана“ и „Антик“ във Враца

Изненада! НАП продава заведенията на Валето Кожата „Буркана“ и „Антик“ във Враца Националната агенция за приходите пусна на търг единствената дискотека във Враца – „Go play“, известна в цялата страна като „Буркана“ и кафене „Антик“, собственост на врачанския бизнесмен Валери Велчов-Валето Кожата, научи BulNews.
Търгът ще се проведе в последния ден от годината 31 декември от 12 часа в офис на НАП Враца чрез тайно наддаване. Недвижимият имот е с площ 964.69 кв.м., първоначалната му цена е 1 175 300.00 лв.
За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат по банков път до 28 декември депозит за участие в размер на 20% от обявената начална продажна цена, т.е. 235 060 лв.
Новината за пуснатите на търг на заведения е изненадваща, тъй като както писа агенция BulNews Валето Кожата се опитваше да продаде двете заведения. Досега бе известно, че врачанският бизнесмен има кредит към банка, който редовно се обслужва. Повече информация за неговите бизнес взаимоотношения няма по простата причина, че след като преди една година затвори заведенията, Валери Велчов изчезна от града. По-късно се появи непотвърдена информация, че се е скрил в Куба. 
 
18.12.2018, 11:25 часа
11924 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha