Наглец спря по средата на натоварена улица в Монтана

Наглец спря по средата на натоварена улица в Монтана Нагъл шофьор, паркирал колата си на натоварена улица в Монтана, вбеси жители на областния град, научи агенция BulNews.bg.
Случката е заснета вчера от възмутен монтанчанин, който сподели снимка на наглата постъпка в социалните мрежи. Шофьор на „Ауди“ с пловдивска регистрация е спрял по средата на улицата до общинския пазар в града, създавайки транспортен хаос. Очевидец на фрапантното нарушение направил кадри, на които ясно се вижда ситуацията, в която са поставени другите шофьори. Те са принудени да минават в насрещното, за да заобикалят лъскавото возило.
„Сигурно в Пловдив така се спира… Наглостта на някои шофьори няма граници. Или „Ауди“-то за няколко бона дава правомощия? Другия път да спре напряко...“, коментира гневният мъж.
Вероятно собственикът на пловдивското возило не се вълнува от установените пътни правила и най-безцеремонно си спира колата на сред улицата. Нехайният шофьор явно не се притеснява, че безобразното му паркиране е предпоставка за пътни инциденти в натоварения участък на движение.                                            
 
28.12.2018, 08:40 часа
3856 1
Коментари

Пецко

28.12.2018, 12:27 часа
яла във враца и ти режем гимите и те прая таратор кво като караш ауди мен мие много зор
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha