17 футболисти на първата тренировка на "Кариана" за 2019 г. /снимки/

17 футболисти на първата тренировка на "Кариана" за 2019 г. /снимки/ Само с един вратар и с един нов футболист стартира зимната си подготовка отборът на "Кариана" (Ерден). 21-годишният талантлив страж на карианци Стамен Бояджиев е получил оферта от тим от елитната Първа дивизия, а клауза в договора му позволява да си тръгне. Юношата на "Ботев" (Пловдив) се появи днес на стадиона, за да си вземе довиждане със своите съотборници. „Искам да благодаря на ръководството на клуба за разбирането. Разделям се с най-добри чувства с всички тук”, заяви Бояджиев, който премина в състава на новака във Втора лига през лятото от "Созопол".
Новият пък е преотстъпеният от "Монтана" до края на сезона нападател Димитър Георгиев. „Преговаряме с полузащитник играл в двете професионални лиги, ще вземем и вратар”, заяви старши треньорът на "Кариана" Веселин Великов.
Наставникът на карианци изведе 17 футболисти за първата за 2019 година тренировка. Универсалния защитник Иван Тодоров, все още не е напълно възстановен от контузията, която го мъчи цяла есен и е чакан на по-късен етап. Във вторник тимът от монтанското село Ерден заминава на лагер в Сандански, на който ще се готви до 19 януари и ще изиграе две контролни срещи. Вторият зимен лагер Великов отново ще проведе в Сандански (1-10 февруари), като тогава отборът ще се пусне в турнира “Петричка пролет”, който спечели миналата година. Между двата лагера карианци ще се тренират в домашна обстановка и ще изиграят две контролни срещи– на 23 януари, най-вероятно в Ерден със "Спартак" (Плевен), а за 26-ти се търси спаринг. Последната проверка е с "Монтана" на стадион „Огоста” на 16 февруари, когато ще стане и официалното представяне за пролетния дял от първенството.

Кои започнаха подготовка:
вратар: Павел Станев;
защитници: Ангел Цолов, Николай Дичев, Георги Георгиев, Цветко Иванов, Стоян Предев, Ангел Бастунов;
полузащитници и нападатели: Николай Николов, Деян Иванов, Цветомир Тодоров, Християн Илиев, Владимир Мичев, Янислав Иванов, Евгени Игнатов, Леонел Матадос, Ивелин Илиев, Димитър Георгиев.

Треньор: Веселин Великов.

Програмата:
6 януари – начало на подготовка
8-19 януари – лагер в Сандански
20-31 януари – тренировки на клубната база
1-10 февруари – лагер в Сандански
11-16 февруари - тренировки на клубната база

Контролните срещи:
16 януари в Сандански - търси се отбор
19 януари в Сандански – с Вихрен
23 януари в Ерден със Спартак (Плевен)
26 януари - търси се отбор
1-10 февруари участие на турнира „Петричка пролет”
16 февруари на стадион „Огоста” – с Монтана 
06.01.2019, 18:30 часа
1292 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha