Този Див Северозапад! Пияници потрошиха кръчма и коли при масов бой, младеж е в болница

Този Див Северозапад! Пияници потрошиха кръчма и коли при масов бой, младеж е в болница Кръчмарски масов бой приключи с потрошен инвентар, разбити коли на клиенти и един човек в болница, научи BulNews.bg.
Сцената, достойна за уестърн филм, се е разиграла посред нощ в събота в монтанското село Габровница. Между солидно почерпени клиенти в местната кръчма избухнал лют скандал. Страстите ескалирали и преминали в юмручен бой. За секунди всички в кръчмата се оказали в разгорещено меле и всеки млатил когото хване.
Около 3 часа в дежурната част на полицията бил получен сигнал за въргала. Ченгета незабавно отишли на мястото и разтървали биещите се. Картината след това обаче била повече от потресаваща. Инвентарът на кръчмата бил потрошен. Част от побойниците били излезли навън и решили да отмъщават на паркираните отпред коли. Нанесени били материални щети на лекия автомобил "Мерцедес" на 48-годишния управител на заведението, както и на "Фолксваген Пасат", собственост на 38-годишен местен жител и "Мазда" на 21-годишен младеж от село Дългоделци.
Един от участниците в битката също го отнесъл сериозно. 20-годишно момче е откарано в болница с фрактура на черепа. 
По случая са задържани 4-ма души – на 32 г., 22 г., 28 г. и 20 г.
11.02.2019, 10:45 часа
10934 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha