Докога? Маскирани келеши пребиха и ограбиха баба в дома ѝ

Докога? Маскирани келеши пребиха и ограбиха баба в дома ѝ Пореден грабеж потресе видинско село, научи BulNews.bg. Възрастна жена е била нападната и ограбена в дома си. За бруталното престъпление в полицейския арест са задържани двама младежи.
В малките часове в неделя бил получен сигнал на телефона за спешни повиквания 112. 69-годишна жителка на село Динково се оплакала, че двама маскирани проникнали в дома й. Неканените гости пребили жестоко стопанката и задигнали спестяванията й.
На местопроизшествието незабавно пристигнали екипи на полицията и спешния център. Медиците оказали помощ на пострадалата жена, а служители на реда незабавно започнали да издирват нападателите.
Само за часове била установена самоличността им – оказало се, че са двама 18-годишни бандити. Единият от тях е жител на селото, а  другият е от монтанското Дондуково. В обитавани от тях имоти в Динково и Дреновец разследващите открили и иззели общо 446 лева и множество веществени доказателства.
Единият младеж е криминално проявен и е в срок на изтърпяване на 3-годишна условна присъда за идентично престъпление, извършено на 26 декември м.г. в същото село. В процес на установяване е съпричастността на двамата бабаити към още един грабеж, извършен миналата седмица в селото, който обаче не бил заявен в полицията.
Невръстните обирджии са приведени в ареста и задържани за 24 часа, уведомена е прокуратурата.
 
18.02.2019, 10:02 часа
4017 1
Коментари

мИтак

18.02.2019, 12:14 часа
Невръстните обирджии са приведени в ареста и задържани за 24 часа ДО КОГА ЩЕ БЪДЕ ТОВА СТИГА СТИГА С ТЕЯ СМЕШНИ АРЕСТИ МИ ВКАРАИТЕ НЯКОЙ ТООО ЗАТВОР ДА СЕ НАУЧАТ КВО ПОСТИГАТЕ С ТОВА НИЩО ЩО ЗА ДЪРЖАВА СМЕ БЕ ЕЙ НЕМА УПРАВИЯ И ТОВА СИЕ
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha