"Селяк"/Стубел/ стана на 80 г., награди достойните си ветерани /снимки/

"Селяк"/Стубел/ стана на 80 г., награди достойните си ветерани /снимки/ Отборът на "Селяк" (Стубел) награди със специални дипломи най-заслужилите футболистите на отбора по случай 80-годишния юбилей на клуба. Това стана на официална церемония организирана от президента на футболния клуб Петко Петков преди дербито на "Пъстрина" с първенеца на Пета лига "Дичо" (Липен).
Дете в народна носия изведе футболистите на домакините носейки националното знаме и под звуците на химна на България. Сред наградените бе и шефът на Обл.С на БФС в Монтана Радой Христов, който е ритал преди години на стадиона в село Стубел. Най-известното име на "Селяк" пък безспорно е това на покойния вече Стефан Найденов, оставил ярка следа в "Септемврийска слава" (Михайловград) и "Берое" (Стара Загора) и превърнал се в легенда на "Спартак" (Варна).
Самата футболна среща приключи бързо, защото гостите излязоха на терена само със седем играчи и до 10-та мин. на вратаря им му прилоша и главният съдия Николай Малджански свири края на мача, а Спортно-техническата комисия ще присъди служебна победа с 6:0 на домакините.
20.05.2019, 11:14 часа
1754 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha