Само за палавници! Сексът на първата среща като предпоставка за красива връзка

Само за палавници! Сексът на първата среща като предпоставка за красива връзка Винаги сме го знаели, никога не сме се съмнявали. Нейно превъзходителство Кобилкина го е казвала, съседът от долния етаж го практикува и като цяло, не виждаме причина да се пропуска. Господа, братя, пияници и не на последно място - сексуални маниаци, трябва да правите повече секс, при това веднага. Старите хора са го казали: "С чукането идва любовта!", а ти ходиш за ваучери за СРА и 100 рози, не може така! Израелските учени, след сериозно изследване и разглеждане на сексуалния нагон сред младото поколение, доказали, че сексът на първата среща е не само приятен, но и задължителен, в случай, че искаш секс и на втората вечер и така, докато не спре да ти прави мусака. Учените, събирали информация в продължение на години и заключили, че единственият начин за оформянето на здрава връзка, може да стане с помощта на един здрав секс, при това още на първата вечер. Анализът показва, че половите герои, които не се страхували, че невинната свирка в банята ще свърши в PornHub, вече имат сериозна връзка и се радват на добри отношения с гълтачката на саби. Още повече, сексът е лубрикантът на социализацията и свързването, без значение за кой пол говорим. Сексуалното желание е спойката на емоционалната връзка или с други думи, е*и я, за да те обича! Учените не са провеждали експеримента с камили, макар и същите съмнително да са търсели същите отношения. Другият вариант за сплотяване няма да ти хареса, той ще коства 18-годишен кредит, безсънни нощи и счупването на всичко, което обичаш. Проведените експерименти в полеви условия и сред специално селектирани респондентки на случаен принцип с чашка D-F, доказват, че сексът сплотява и създава предпоставки за емоционална близост. Изключение правят софийски райони като Студентски град, където в определени сексуални кръгове на 3-ката от общежитието, единият не само не иска да се сплоти, но и предпочита да напусне стаята. Ето на какво се дължи създаването на подобно отношение:

1. И двамата не виждате
Някой идиот е казал, че жените обичат романтика и всички се юрнаха да цитират "Не остарявай любов" на Недялко Йорданов. Вместо да ѝ кажеш, че довечера искаш да ѝ скъсаш шортите и после да пиете бири, трябва да търпиш сексуалното напрежение до края на вечерта. Туширането още в началото решава всички проблеми - задоволен си, тя е щастлива и сега вече може да си говорите за живота от нещата под формата на голям брат от малкия екран. После сервираш едни пилешки кожички и повтаряш. Колкото повече секс, толкова по-добра комуникация.

2. Бързите отговори
Представи си, че избраната за продължаване на рода е от онези същества на шепичките: дупето се събира в две, гърдата в една, но прелива, а в очите ѝ можеш да прочетеш свободната и безгрижна млада сърничка, предозирала на песни на Тони Стораро. И след като цяла вечер пръска страст и грях, препускайки по зелената трева на съзнанието, трябва да си я отстреляш. Сексуалното въздържание и напрежение води до болки в тестисите, намалено самочувствие и бързо изпразване на пистолета, коя нормална жена би могла да го оцени? Дела трябват, другарю, дела, а не Паулу Коелю! (числото е в следствие на сексуалното лимитиране на конкретни цифри)

3. Възбуждащо е
Габровските учени са наблюдавали редица благоприятни фактори и следствия от сексуалния нагон. Първо си отпуснал чиката, доставил си меката топлина от някое друго кръщавано с водка коктейлче, а след това предоставяш възглавницата, на която да подложи нежно глава, за да се "гушкате", той сексът идва около 15 минути след това, нали кокетно я ръчкаш като опитен фермер - купата със сено. А и сутрешния секс сплотява, при това може да те направи по-богат, както вече сме го установили преди доста години.

4. Хормони, хормони, хормони
Няма сексолог, който да не е признал, че сексът не е полезен. Дори и да не се харесате, дори и да не се повторите, трябва да настояваш да се случи. Първо ще промениш хормоналния баланс, ще я накараш да се чувства по-сексуална, желана и красива, освен това ще вдигнеш самочувствието ѝ, твоето също няма да страда. Пък и след като говорим за секс на първата среща, трябва да обърнем внимание и за мистиката около повтарянето, просто си спомни, че винаги ще имаш онази вечер, сред полята от слънчогледи, залязващо слънце и млада девойка, свиреща на флейта. В името на добрата барокова композиция, последната стои под таблото на колата. Ти после ще ѝ разкажеш какво е изпуснала!

5. Няма по-добър завършек
Един от основните бичове за секса на първата среща, това е онзи миг, в който тя ще започне да се чуди "Какво ще си помисли за мен?". Уважаеми дами, когато долната глава се подава над копчето на дънките, кълнем се, че нищо не мислим, може да ни попитате отново утре следобед, но за тази вечер ще бъдете сигурни, че мисловните процеси са оставени на автопилот. Пък и има далеч по-важни събития, отколкото намесването на морала. Да, мръсници сте, всичките до една, няма защо да играете театъра на невинната мадона, която само с цвете изпитва оргазми. Пък и щом искате сериозни намерения, да затвърдите един вид връзката, тогава заложете точно на това, трябва си!
24.05.2019, 11:00 часа
1072 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha