Агресивен баща унижи сина на почетния консул на Конго в България заради детски игри

Агресивен баща унижи сина на почетния консул на Конго в България заради детски игри Агресивен баща от Враца жестоко е унижил сина на почетния консул на Демократична република Конго в България Теодора Игнатова, научи агенция BulNews. За потресаващата случка разказа самата майка, която вече е подала жалба заведена под входящ номер 179500-5590 срещу мъжа в полицията. 
Сцената се е разиграла на 8 юни /събота/ около 19 часа в парка на ДНА във Враца. Там 9-годишният син на Игнатова се събирал със свои приятелчета, с които играели по момчешки. Малчуганите измисляли какви ли не забавления, в които се включвали и други деца от парка. 
Във въпросния ден хлапетата играели някаква военна игра, при която си завързвали ръцете. Едно от момчетата, участвало в играта обаче се разсърдило за нещо и отишло да се оплаче на баща си. След малко Галин Младенов пристъпил до сина на Игнатова и започнал да му крещи, а в следващия момент го издърпал силно за ухото. Мъжът му ударил му няколко силни шамара, хванал го за гушата и го стиснал силно, като го  принудил с натиск да падне на колене. Когато момчето вече било в молитвена поза, бащата заповядал да поиска прошка от сина му. 
За случилото се Игнатова разбрала едва няколко дни след инцидента, защото синът й не смеел да сподели. Въпреки това жената видяла, че детето се страхува да остане само и започнало да се буди ужасено посред нощ. След внимателен разговор майката разбрала какво е станало и веднага взела нещата в свои ръце. Тя повикала лекар и психолог, които прегледали сина й и му извадили медицинско свидетелство. Тази седмица момчето и майка му са дали показания в полицията, а Игнатова е пуснала официална жалба срещу Младенов.   
„Смятам, че Враца е място където децата все още могат да ходят пеша по улиците, да си играят, да вършат някакви нормални неща. Това, което се е случило със сина ми е гнусно. Искам случката да стане известна на всички, за да стане ясно както на децата, така и на възрастните, че това не е редно и никой не може да си позволява такова поведение. Освен това в тази държава има закони и не трябва да приемаме агресията за нещо нормално“, разказа Игнатова пред репортер на BulNews.bg.
Абсурдното в случая е, че Теодора Игнатова се занимава именно с инициативи в помощ на деца, преживели насилие. Миналата година с фондацията си „Докосни щастието“ във Враца тя направи голяма кампания сред подрастващите. Освен с благородните каузи, Теодора е и един от основателите и член на управителния съвет на българската национална гайдарска асоциация и заради нея на Северняшката сватба другата седмица ще участват Валя Балканска, Петър Янев и 30 гайдари. Тя се бори за един по-добър свят и не скланя глава пред неправдата, като призовава и дава личен пример на всички около нея.
 
14.06.2019, 08:24 часа
7189 3
Коментари

Истината

16.06.2019, 23:09 часа
Това не е ли мъжа на онази истеричка Диана?

нефелченин

14.06.2019, 11:46 часа
у конго може да й е по-лесно като я гледам....ама тук е враца,бацее

?!

14.06.2019, 09:36 часа
Респект към тази жена! Урок по гражданска позиция. Проблема е че към джуруяци - гражданска позиция не важи. Огледайте се. В селището Враца 2019 няма нищо от духа на град Враца. Дано Врачанските съдилища да ме опровергаят. Има шанс.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha