Мъж и жена са задържани за бруталното убийство в Згориград, подозират и трети

Мъж и жена са задържани за бруталното убийство в Згориград, подозират и трети Мъж и жена са задържани във връзка с убийството във врачанското село Згориград, научи агенция BulNews. В момента разследващите работят с тях, като на този етап задържаните отричат да са съпричастни към извършеното престъпление. По неофициална информация, разпитваните не са местни и се казват Наталия и Антон, като има съмнения, че техен помагач е бил Илия, братовчед на убития. И двамата мъже имат криминално минало.
По-рано днес на брифинг, директорът на областната дирекция на МВР-Враца Янко Янколов обяви, че по случая се работи на пълни обороти, като и в момента разследващите правят допълнителни огледи на мястото на кървавото престъпление. 
„Освен полицията, по случая работят от окръжната прокуратура и от Главна дирекция „Национална полиция”, има и образувано досъдебно производство“, заяви Янколов.
Припомняме, че вчера на обяд на телефон 112 е получено съобщение за намерен убит мъж. Както първо агенция BulNews съобщи, мъртвият е 64-годишен жител на селцето на име Тошко, който живее сам в една от първите къщи в населеното място. Тялото му е било намерено от негови съседи. По думите на очевидци на зловещата сцена, той е бил жестоко пребит и навсякъде около него имало кръв.
04.07.2019, 15:29 часа
10107 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha