Вижте основните грешки, които жените допускат при орален секс

Вижте основните грешки, които жените допускат при орален секс Това, което прави оралният секс толкова любим както на мъжете, така и на жените, е визуалната възможност, която дава този любовен акт. Позата на подчинение на жената и пенисът, който тя поема, кара мъжа да се чувства изключително възбуждащо. В следващите редове blogzdrave.com обяснява как да подобрите своите умения и какви грешки не бива да допускате.

Отпусната ръка
Не забравяйте, че доброто фелацио е комбинация от използването на устни, език и ръце. След като веднъж сте поели пениса в устата си, използвайте свободната си ръка, за да обгърнете останалата част от ствола му. Постарайте се да го държите достатъчно стегнато, но не прекалено. Никога не го правете с отпусната длан, защото това на практика няма да му достави удоволствието, което ще го накара да получи мощен оргазъм.

Не пренебрегвайте езика на тялото
След като веднъж сте се захванали за работа, уверете се, че сте изключително внимателна към начина, по който реагира на всяко движение и засмукване, което правите. Това ще ви даде представа какво му доставя удоволствие, а неговите тласъци и движения на тялото, ще ви насочат в правилната посока. Научете се да различавате стенанията от удоволствие и тези причинени от болката, която изпитва, когато го закачите със зъби.

Не показвате колко много обичате да му правите свирка
Мъжете винаги се възбуждат от това, което виждат. По природа те са визуални създания и изпитват наслада, когато видят как жената коленичи пред техния пенис. Когато му правите фелацио, трябва да покажете колко много ви харесва. Необходимо е малко старание. Това трябва да стане не само чрез думи, а чрез визуален контакт, пъшкане и възбуждащи стонове.

Не използвате всичко необходимо, с което разполагате
Един задоволителен орален секс включва използването както на устните и езика, така и на ръцете. Използвайте похвати като целуване, смучене, галене и нежно докосване винаги, когато сте решили да му доставите това удоволствие. Избягвайки тези основни грешки, ще правите перфектното фелацио и той винаги ще ви гледа в очите с очакване това да се случи отново.
16.07.2019, 10:00 часа
2381 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha