Опасна бреза нажежи страстите между работници на БКС и граждани, полицията ги разтърва /снимки/

Опасна бреза нажежи страстите между работници на БКС и граждани, полицията ги разтърва /снимки/ Агресивни врачани скочиха на работници на БКС, а на място дойде и полиция, за да укротява нажежените страсти, видя преди минути репортер на агенция BulNews. 
Случката се разигра посред бял ден на бул. „Мито Орозов“№16, където служителите на общинското предприятие режеха опасно дърво, което всеки момент можеше да падне на къща до жилищен блок. За да стигнат до опасната бреза обаче, на работниците на БКС им се наложило да отрежат 2-3 клона от две други дървета. Според резачите клоните били прекалено ниско и пречели на вишката да стигне до крайната си цел.
Гледката на отрязаните клони, които били паднали на земята, никак не се понравила на едно от семействата, живеещи в кооперацията. Те бързо спретнали скандал, като обвинили общинските служители, че нарушават закона и нямат никакво право да кастрят клони от дърветата. Според мъжа и жената, пространството зад блока, където били дърветата, било тяхна собственост и никой ги бил питал дали може да се кастрят клони там. 
По време на спора обаче стана ясно, че други живущи от блока са сигнализирали за опасното дърво рано сутринта в общината. Хората заявиха, че нощес някой с резачка направил опита да премахне брезата, но те го забелязали и мъжът бързо избягал. Дървото обаче останало опасно наклонено и нямало как да се остави така. 
Скандалът стресна и други живущи в блока, които извикаха полиция и се наложи мъжете в униформа да въдворят ред. В крайна сметка до по-сериозно спречкване не се стигна и опасното дърво вече е отстранено. 
19.07.2019, 11:57 часа
5281 1
Коментари

yjjytyjt

19.07.2019, 12:22 часа
80% ли са дебили? Да ги направим 95%. Единственото вярно нещо казано от комуняга до сега
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha