Доминик Янков е новото попълнение в "Ботев" /Враца/

Доминик Янков е новото попълнение в "Ботев" /Враца/ Доминик Янков е новото попълнение в "Ботев" /Враца/, съобщиха от клуба. 19-годишният офанзивен халф ще играе като преотстъпен от "Лудогорец" през този сезон.
Роденият в Канада талант е възпитаник на школата на Сънъдрланд, а от 13-годишен играе за Орлите, като дори започна като титуляр за "Лудогорец" в срещата от първия кръг на Efbet лига срещу Царско село.
Напомняме, че миналата година 22-годишният Венцислав Керчев също игра под наем от орлите, но от юли русенлията вече официално е част от "Ботев" /Враца/, след като разтрогна договора си с разгадчани.
От ръководството на клуба са сигурни, че Доминик ще е много полезен за отбора и успешно ще запълни липсата на Емил Стоев на терена, който през този сезон се завърна в "Славия".
02.08.2019, 09:21 часа
2379 2
Коментари

морския

03.08.2019, 13:13 часа
Нещо необмислено се прави в Ботев, постоянно нови звезди, едни бягат други напускат да се замисли сериозно Управата или да се маха защото сме сигурни на последно място

Ботев Враца

02.08.2019, 12:52 часа
Добре, че ни го дадоха, дано се подобри играта на Ботев, след срамната загуба от Локо Пд, ама то да му се чудиш на акъла на трениора, как ще си извади един от най-добрите и стиковани с отбора защитник Васев, за да пуне някакъв си сърбин дошъл вчера.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha