Смях! Ломски тарикат пробва да преметне пловдивчанка във фейсбук /снимки/

Смях! Ломски тарикат пробва да преметне пловдивчанка във фейсбук /снимки/ Ломски тарикат възмути пловдивчани, след като се опита да преметне жена, предприела достойна за уважение инициатива, научи BulNews.bg. 
На 2 септември жителка на града под тепетата намерила изгубено портмоне. В него нямало лични документи, само пари и визитни картички. Жената обаче не се съблазнила да прибере съдържанието, а снимала портфейла и го споделила в най-голямата местна група във фейсбук с над 85 000 членове „Забелязано в Пловдив“. 
От всички хора, които видели публикацията на благородната пловдивчанка, единствено тарикат от Северозапада се опитал да се облагодетелства. С авторката на поста се свързал ломчанинът Бобан Горанов, който се опитал да я убеди, че портфейлът е негов. Със скалъпени обяснения хитрецът се опитал да накара жената да му изпрати портфейла по куриер. 
След като пловдивчанката не се вързала на шмекериите на нашенския измамник, той дори започнал да я пита не я ли е срам да бърка в чужди портфейли и да я заплашва, като се представил за служител на „федерална полиция“. 
Предлагаме ви да се посмеете с нелепите обяснения на ломския шарлатанин в галерията. 
05.09.2019, 08:10 часа
3149 2
Коментари

хахаха

12.11.2019, 09:49 часа
"как сте вкъщи, пратете ми го по есконт моля" - егати бота, егати ман*галата :D Трябваше да го разкараш до Пловдив да види как се случват нещата!

Северозапад-нала България

05.09.2019, 13:58 часа
Федерална Полиция тоя съвсем е изперкал, ние да не сме САЩ или Руската федерация, само по тази тъпня човек може да го рабере че е неграмотен лъжец и съм сигурен че е мангал, Ако бях на нейното мястото щях да го разкарам до Пловдив за зелн хайвер.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha