Областна администрация се включи в почистването на Враца /снимки/

Областна администрация се включи в почистването на Враца /снимки/ Областна администрация – Враца се включи активно в Националната доброволческа кампания „Да изчистим България заедно“. Мащабното събитие за поредна година обедини институции, неправителствени и бизнес организации, както и доброволци, в името на каузата за по-чиста околна среда. В екологична инициатива участваха всички общини от област Враца, а по покана на областния управител Малина Николова, в нея се включиха администрациите на териториалните звена на изпълнителната власт. Екипът на Областна администрация – Враца проведе акция по почистване на терена около бул. „Васил Кънчов“ в района на ул. „Спортна“. 
Тазгодишното издание на „Да изчистим България заедно” разшири обхвата си с нови възможности за подобряване на средата, в която живеем. На 14 септември доброволците от цялата страна почистват замърсените зони и инициират други добри дела, като обновяват детски площадки и градинки, спасяват унищожени гори или засаждат нови, ремонтират туристически табели и заслони, боядисват пейки и дават други добри примери, с които да направят България не само по-чиста, но и по-красива.
Страната ни за поредна година се нарежда сред държавите с най-добри доброволчески практики в грижата за околната среда в света.
Главната роля на инициативата е поверена на хората, които с действията и начина на мислене се превръщат от доброволци за един ден в посланици на каузата „Да направим България чиста“.
14.09.2019, 13:48 часа
4163 5
Коментари

До haha

18.09.2019, 20:51 часа
Поне мога да пиша на български език, за разлика от теб тролче :)

haha

15.09.2019, 10:16 часа
koko i na tebe li sa ti slojili biberona i si go nalapal na debelo? Aman ot chinovnici i wsqkakwi hrantutnici na zaplata

Koko

14.09.2019, 17:36 часа
За тези от администрацията добре, а вие тролове помръднахте ли си дебелите задници?

аз

14.09.2019, 15:11 часа
Нека се размърдат всички т.нар"Чиновници", че залепнаха за местата си1

toto

14.09.2019, 15:06 часа
тези госпожи и господа "чистиха " на 13.09.петък на тоз булевард,не е днес. Да сме точни
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha